вівторок, 23 квітня 2019 12:50

Дружина Луценка залишається у БПП та очікує на зраду

Дружина Луценка залишається у БПП та очікує на зраду
Ірина Луценко продовжує працювати у команді Петра Порошенка. Фото: Espreso.tv

Представник президента у парламенті Ірина Луценко не виключає, що у фракції БПП будуть "зрадники". Про це вона сказала у кулуарах.

На запитання журналістів, чи може частина президентської фракції "позеленіти", Луценко відповіла:

"Українська політика, які і будь-яка, не захищена від того, що будуть зрадники, люди, у яких здали нерви, які не хочуть заходити в опозицію, будуть хотіти працювати з командою Зеленського. Це нормальна ситуація зрадників, які є у будь-якій команді.

Наприклад "Самопоміч". Там, починаючи з перших місяців, уже відділилася частина команди. А протягом 5 років від них відділялися члени. У нас також у фракції були "європіонери". Які зайшли у БПП, як на підножку старого трамваю. І де тепер той Лещенко? Від якого відхрещується Зеленський.

Доля зрадників завжди буде долею зрадників. Це має залишитися на їхній політичній совісті. Політика і народ усе розставлять на свої місця".

Дружина генпрокурора назвала БПП "нашою політичною силою на чолі з президентом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розповіли, як боротимуться з корупцією

У другому турі виборів президента переміг шоумен Володимир Зеленський. Його підтримали 73% виборців. За чинного главу держави Петра Порошенка проголосували 25% громадян.

Офіційні результати виборів ЦВК оголосить до 1 травня. Інавгурація новообраного лідера має відбутися не пізніше 3 червня.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка залишається у БПП та очікує на зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі