пʼятниця, 29 січня 2010 08:50

Дніпропетровський губернатор підтримає Тимошенко

Дніпропетровський губернатор підтримає Тимошенко
Губернатор Дніпропетровської області Віктор Бондар заявив, що еліті регіону треба об"єднатися.

"Якщо дніпропетровська еліта - бізнес, політика - не об"єднається, вона почне працювати на чужій регіон. Чужі будуть будувати єдину вертикаль", - зазначив він, повідомляє прес-служба губернатора.

"Тоді всі місцеві кандидати і партії від інших політтечій - Сергія Тігіпка, Арсенія Яценюка, Юлії Тимошенко - вони не потраплять тут на жоден телеканал, вони не потраплять тут нікуди, їх просто ніхто нікуди не пустить", - вважає він.

За словами Бондаря, "від страху вже зараз багато хто в Дніпропетровську вчиняють за принципом - треба піти, засвідчити повагу і влитися в команду Віктора Януковича, а якщо він програє - то перед Тимошенко можна покаятися".

"Логіка проста - вона вміє прощати, а вони не пробачать. Забули одне - буде голосувати виборець, а не вони. А от керувати країною буде обраний президент. І не факт що він", - заявив губернатор.

"Я буду голосувати за Тимошенко тільки для того, щоб зберегти собі і людям право на вибір у майбутньому", - підкреслив він

"Якщо ж ми пропустимо донецьку команду, то ні через 2 роки, ні через 10 років я нікого іншого обрати не зможу. Боротися, коли їм до рук буде відданий весь фінансовий і телевізійний ресурс, неможливо", - зазначив Бондар.

За словами губернатора, під час його розмови з прем"єром, вона сказала, що "розуміє, що для її рідної, Дніпропетровської області потрібно буде зробити максимум".

"Найголовніше в розмові була чітка думка - у Януковича базовий регіон Донецьк, а у неї - Дніпро", - підкреслив він.

Крім того, Бондар вважає, що дострокових парламентських виборів не буде: "Давайте не тішити себе ілюзіями - те, що розповідають про обрання через 2-3 місяці Тігіпка або Яценюка - це неправда".

"Якщо виграє Янукович, йому взагалі немає сенсу йти на парламентські вибори, адже треба витратити колосальну кількість грошей - $50-100 млн. За значно меншу суму вони легко дозбирають в парламенті 50-70 голосів, яких їм не вистачає", - сказав він, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровський губернатор підтримає Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі