субота, 18 вересня 2010 11:39

Дії Тимошенко нагадують провокацію - "регіонал"

Дії Тимошенко нагадують провокацію - "регіонал"
Народний депутат із фракції Партії регіонів Володимир Зубанов вважає, що президент України Віктор Янукович має зустрітись із лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Але якщо ця зустріч буде носити конструктивний характер, а не просто бути провокацією перед місцевими виборами, щоб створити інформаційний привід. Юлія Володимирівна – політик, за якого віддали голоси багато українців. Звичайно, вона має зустрічатись із президентом, ставити питання, вирішувати їх. Обговорити вибори – це добре. А от говорити про те, що хтось краде її партійні осередки – це вже нагадує провокацію. Хто їх краде? Це проблема партії "Батьківщина". Вони хочуть свої внутрішньопартійні проблеми перекласти на плечі інших, щоб ними займалися президент та інші політичні партії", - зауважив депутат.

Він відкидає заяви Тимошенко про те, що результати місцевих виборів будуть сфальсифіковані. "Я був у Кіровоградській області, де закріплений, як депутат. Цікавився, як створені територіальні комісії. Йшло реальне жеребкування. Як можна буде змусити представника БЮТ чи "Нашої України" підписати сфальсифікований протокол? Ніяк. Тому все це розмови", - наголосив Зубанов.

"У БЮТ є велика проблема. У них немає людей, які хочуть іти під їх прапорами по мажоритарці. Бо у основі партії лежать радикальні лозунги. Ні одна серйозна людина не хоче, щоб її асоціювали з радикалізмом. Бачачи, що буде фіаско, Юлія Володимирівна починає дешевий піар", - зазначив "регіонал".

Нагадаємо, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вимагає від Віктора Януковича особистої зустрічі для того, аби лідери партії безпосередньо могли розповісти про ситуацію з виборами і надати відповідні документи, у тому числі щодо неправомірних рішень Мін"юсту, Центральної виборчої комісії тощо.

Зараз ви читаєте новину «Дії Тимошенко нагадують провокацію - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі