пʼятниця, 17 вересня 2010 17:16

Тимошенко каже, що за нею стежать щохвилини

Тимошенко каже, що за нею стежать щохвилини

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що служба зовнішнього спостереження МВС стежить за нею та прослуховує її телефони.

Про це вона сказала на прес-конференції коментуючи інформацію про те, що президент України Віктор Янукович вимагає посилити її охорону.

"Я хочу сказати Януковичу, що мені не потрібна допомога від замовників. Наружка, служба зовнішнього спостереження не залишає мене ні на хвилину, мої телефони постійно прослуховуються службою безпеки. Тому такі пропозиції Віктора Януковича виглядають не інакше як жарт", - зауважила лідер опозиції.

Тимошенко також наголосила, що послала людину, яка її погрожувала до Януковича

Водночас, Тимошенко наголосила, що такі дії влади лише збільшують підтримку її політичної сили.

"Що стосується підтримки, то я переконана, що вона зростає з кожним днем, тому що деякі сили, які називають себе опозицією, але насправді у вільний від відпочинку час обслуговують владу. Справжню ж опозицію намагаються зачистити. а підтримка у нашої політичної сили зростає і зростає доволі суттєво", - сказала Тимошенко.

Вона також повідомила, що у жовтні відбудеться з"їзд партії "Батьківщина". На ньому буде обговорено поточну політичну ситуацію і "наше бачення розвитку країни".

Раніше Тимошенко заявляла, що СБУ тероризує її заступника Олександра Турчинова.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що за нею стежать щохвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі