середа, 14 січня 2015 10:49

Депутати звернуться до Європарламенту щодо підтримки України

Депутати звернуться до Європарламенту щодо підтримки України
Фото: www.rbc.ua

Спікер Володимир Гройсман дав доручення комітету з питань євроінтеграції сформувати звернення до Європарламенту. Про це він сказав, виступаючи в парламенті, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Гройсман попросив комітет зібратися, підготувати свої пропозиції, щоб сьогодні депутати могли звернутися до європарламентарів щодо підтримки України та тиску на агресора.

"Тут треба, щоб ми підтвердили бажання миру в Україні. Ми кожен день несемо втрати . Причому й мирних жителів, дітей", - зауважив спікер.

Після того він надав слово депутату від "Блоку Порошенка" Дмитру Лубинцю. Із ним до трибуни вийшли його колеги. Лубинець звернувся до парламентарів з проханням взяти участь у Марші миру на підтримку України. Він також попросив діаспори під час маршу пікетувати посольства Росії.

Після виступу Лубинець сказав: "Слава Україні". На що присутні відповіли: "Героям слава". Хтось із зали вигукнув: "Слава нації". Всі відповіли: "Смерть ворогам". Але після вигуку: "Путін", депутати розсміялися.

Зараз ви читаєте новину «Депутати звернуться до Європарламенту щодо підтримки України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі