вівторок, 09 серпня 2011 19:51

Депутат з Івано-Франківська об'єднує громади Західної України проти політичних репресій

Депутат з Івано-Франківська об'єднує громади Західної України проти політичних репресій

Депутат Івано-Франківської міської ради Юрій Соловей виступив з ініціативою проведення спільного засідання місцевих рад з метою засудження політичних репресій та осуду останніх дій влади проти опозиції.

На його думку, представники регіональних громад Західної України мають консолідовано та жорстко виступити проти зазіхань на політичну свободу та права українців.

"Центральна влада не може діяти на свій розсуд і не зважати на думку громадян України. Адже фактично на звернення місцевих рад нашого регіону щодо засудження політичних репресій не було жодної реакції, - наголошує депутат. - Аби змусити центральну владу рахуватися з нашою позицією регіональні громади мають об'єднатися і провести спільне засідання у столиці, з метою припинення таких дій влади".

На його думку, таким чином делегати від місцевих рад Івано-Франківська, Львова, Тернополя та інших обласних центрів висловлять спільну позицію громад Західної України щодо недопущення застосування політичних репресій проти опозиції та використання судових та правоохоронних органів для розправи над політичними опонентами.

"З цією метою під час засідання має бути прийняте спільне звернення регіональних громад Західної України до гаранта Конституції та голови Верховної ради", - наголосив Соловей.

Зараз ви читаєте новину «Депутат з Івано-Франківська об'єднує громади Західної України проти політичних репресій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі