четвер, 28 червня 2018 10:40

Денісову знову не пускають до Сенцова

Денісову знову не пускають до Сенцова
Уповноважена з прав людини Верховної Ради України Людмила Денісова прибула до міста Лабитнанг Фото: Facebook

Уповноважена з прав людини Верховної Ради України Людмила Денісова прибула до міста Лабитнангі, де у колонії утримують незаконно ув'язненого українського режисера Олега Сенцова.

Кореспондент УНІАН в РФ повідомив, що наразі Денисову не пропускають до в'язниці.

Російська омбудсмен Тетяна Москалькова, яка також мала приїхати до Лабитнангі, наразі відсутня. По прильоту до аеропорту Салехарда, вона відмовилася їхати разом з Денисовою. Наразі її місце знаходження невідоме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Денісова поїхала в колонію до Сенцова

Український омбудсмен Тетяна Денисова 15 червня вирушила в РФ для відвідування українських політв'язнів. Вона мала намір в першу чергу відвідати в колонії на Ямалі Сенцова. У той же день російський омбудсмен Тетяна Москалькова заявила, що Денисова вирушила до Сенцова з "особистої ініціативи", а її візит не був узгоджений. Досі російська сторона не пускала Денисову до Сенцова, який 14 травня оголосив безстрокове голодування, відмовляли навіть у відеозв'язку з засудженим режисером.

Російська омбудсвумен Тетяна Москалькова не писатиме президенту РФ прохання про помилування Олега Сенцова.

Зараз ви читаєте новину «Денісову знову не пускають до Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі