середа, 12 квітня 2023 15:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов висловився про компроміси з Росією

Данілов висловився про компроміси з Росією
Світ не повинен йти на жодні компроміси з країною-агресоркою Росією, заявив секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: ОП

Світ не повинен йти на жодні компроміси з країною-агресоркою Росією.

В інакшому випадку він отримає ганебний мир та нову війну з російським Четвертим рейхом. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов у Facebook.

Як зазначив секретар РНБО, формулу перемоги України й демократії на відміну від формули поразки – можна обговорювати.

Прирівнюючи російського диктатора Володимира Путіна до Адольфа Гітлера, Данілов відзначив, що якщо світ продовжить "тиснути руку" агресору й обере ганебний мир –
в майбутньому він отримає нову війну з російським Четвертим рейхом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Час почав грати проти Путіна – секретар РНБО

"Історія вчить: ніякої повної та безумовної капітуляції агресора. Залиште Третій рейх у кордонах до 1941 року з анексованими й окупованими територіями Австрії, Чехословаччини, Польщі, Франції. Запросіть Гітлера в ООН на засідання Радбезу. Легітимізуйте фашистську владу і відновіть business as usual з постачальниками Вермахту", – написав Данілов.

Він наголосив, що Росія вбиває, чинить геноцид і терор.

"Залиште за дужками знищені міста, геноцид, терор, катування, тисячі вбитих, серед яких – сотні безневинних дітей, зруйновані долі… і далі продовжуйте тиснути руку Путіну на різноманітних самітах, зустрічах і перемовинах", – додав секретар РНБО.

Мирні переговори між Україною та Російською Федерацією на даний момент неможливі.

Росія може використати припинення вогню на фронті для перегрупування своїх військ, щоб через деякий час знову піти у наступ, заявив Державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен.

Для когось ідея припинення вогню може бути спокусливою, і я це розумію. Але якщо це означає фактичну ратифікацію захоплення РФ значних українських територій, то це не буде справедливим і тривалим миром, наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Данілов висловився про компроміси з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі