пʼятниця, 22 квітня 2022 10:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов назвав головну мету Путіна в Україні

Данілов назвав головну мету Путіна в Україні
Путінський режим не вважає Україну державою, тому підготував план її знищення. Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Президент Російської Федерації Володимир Путін не збирається зупинятися 9 травня.

Диктатор поставив перед армією РФ головну мету та очікує її досягнення, заявив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю "Суспільному".

"Ми свідомі до того, що Путін зупинятися не збирається. Ні 9 травня, ні 10, ні 20. Завдання Путіна, яке він поставив перед своїми військовими, доволі просте - знищення нашої держави. Інших завдань у них немає", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін почав особисто віддавати накази у війні, але тільки робить гірше - Грозєв

Режим Путіна не вважає Україну державою, тому підготував план її знищення.

"Прописаний план, як це мало відбуватися. Концтабори, потім мали відправляти наших громадян на будівництва у Сибір. До п'яти міст, які визначили Путін спільно із міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, коли вони там човгали. Хотіли розбудовувати за рахунок наших громадян Сибір. Таким був їхній план. Він почався із великої статті, написаної паном Шойгу, хоча паном називати його не зовсім приємно і навіть не потрібно. Ця стаття вийшла 6 вересня 2021 року", - додав Данілов.

В адміністрації президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена вважають, що наступні чотири тижні визначать остаточний результат війни Росії в Україні. Довгострокові наслідки цих результатів вплинуть на карту Європи на десятиліття вперед.

Зараз ви читаєте новину «Данілов назвав головну мету Путіна в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі