неділя, 30 липня 2006 12:41

Чеченці хочуть, щоб Путін втретє став президентом Росії

Парламент Чечні виступив за внесення поправок в конституцію, що дають право президенту Росії Володимиру Путіну обиратися на третій термін. Ухвалу про внесення до Держдуми законопроекту про відповідну поправку чеченський парламент прийняв у суботу, 29 липня.

Заради спеціального засідання чеченські депутати навіть перервали свої відпустки. Представники нижньої і верхньої палат чеченського парламенту спеціально в суботу вийшли на роботу, щоб проголосувати за ухвалу.

- Президент Путін прийняв країну в найважчий період її історії. У країні панували політичне беззаконня, юридичний хаос, і країна була економічно розвалена, - сказав спікер нижньої палати Дукваха Абдурахманов

За його словами, Путін вирішив всі проблеми, а щоб Росія знову не розвалилася, президент повинен залишатися на своїй посаді ще мінімум 4 роки.

У відповідному документі міститься звернення до всіх законодавчих органів влади, політичних партій і рухів підтримати ініціативу чеченських парламентаріїв по зміні конституції.

Раніше політрада регіонального відділення "Єдиної Росії" прийняла письмове звернення до депутатів. Звернувся до парламенту з проханням підтримати ініціативу конституційних змін і президент Чечні Алу Алханов. Підтримує ідею про третій термін для Володимира Путіна і Рамзан Кадиров, без схвалення якого чеченський парламент навряд чи прийняв би подібну ухвалу.

За матеріалами Газета.ru, Ура-информ.

Зараз ви читаєте новину «Чеченці хочуть, щоб Путін втретє став президентом Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі