пʼятниця, 24 лютого 2023 16:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це потужний сигнал агресору": Зеленський подякував США за допомогу

"Це потужний сигнал агресору": Зеленський подякував США за допомогу
Володимир Зеленський подякував президенту США Джо Байдену та американському народу за пакет оборонної допомоги у $2 млрд і фінансової у $9,9 млрд. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський подякував Сполученим Штатам Америки за допомогу.

Глава держави подякував президенту США Джо Байдену та американському народу за пакет оборонної допомоги у $2 млрд і фінансової у $9,9 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден зробив заяву у річницю російського вторгнення в Україну

"Високо цінуємо безпрецедентну підтримку України. У річницю повномасштабного вторгнення РФ це потужний сигнал агресору, що США стоїть поруч із нами. За підтримки американського народу йдемо до Перемоги!" – написав Зеленський у Twitter.

Сполучені Штати Америки 24 лютого оголосили про новий пакет військової допомоги для України на суму $2 млрд.

До нього, зокрема, увійдуть додаткові боєприпаси для HIMARS, артилерійські снаряди, БПЛА та засоби для їхнього виявлення. Про це йдеться у повідомленні міністерства оборони США.

У переліку озброєнь є додаткові артилерійські снаряди калібру 155 мм, боєприпаси для ракетних систем з лазерним наведенням та захищене обладнання для підтримки зв'язку.

Зараз ви читаєте новину «"Це потужний сигнал агресору": Зеленський подякував США за допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі