субота, 12 жовтня 2024 21:32

Спецтема: Війна Росії проти України

"Були намагання Росії відтиснути наші позиції, але тримаємо визначені рубежі" - Зеленський висловився про Курщину

"Були намагання Росії відтиснути наші позиції, але тримаємо визначені рубежі" - Зеленський висловився про Курщину
"Були намагання Росії відтиснути наші позиції, але тримаємо визначені рубежі" - Володимир Зеленський висловився про Курщину. Фото: slovoidilo.ua

Російська армія намагалася відтиснути українські позиції, але Сили оборони України тримають визначені рубежі.

Президент Володимир Зеленський розповів, що вже перебуває у Києві й говорив із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським щодо всіх напрямків фронту і Курської операції, про це він повідомив у вечірньому зверненні.

"Покровський напрямок - молодці. Кожен солдат, кожен сержант, кожен офіцер, який забезпечує захист наших позицій", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ хоче витіснити ЗСУ з Курщини до погіршення погоди - ISW

Донеччина і Запорізький напрямок - це дуже складні умови, це жорсткі дії ворога. Але стійкість наших підрозділів має вирішальне значення. Саме від нашої стійкості все залежить, наголосив лідер держави.

Президент також висловився щодо Курської операції.

"Були намагання Росії відтиснути наші позиції, але тримаємо визначені рубежі", - зауважив він.

У Курській області РФ тривають запеклі бої.

Після того, як українські Сили оборони частково повернули втрачені раніше позиції, росіяни почали знову посилати колони на штурм.

"Маневри відбуваються, характерні для лісистої місцевості, дуже велика динаміка, тому важливо не фіксуватися на якихось висновках як остаточних. Важкі бої, постійно ситуація змінюється, російські воєнкори, між іншим, взагалі намагаються тему засушити, бо не виходить все як хотілося їм", - зазначив Андрій Коваленко.

Зараз ви читаєте новину «"Були намагання Росії відтиснути наші позиції, але тримаємо визначені рубежі" - Зеленський висловився про Курщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі