вівторок, 15 червня 2010 15:20

БЮТ знає про таємні переговори Ющенка та Януковича

БЮТ знає про таємні переговори Ющенка та Януковича

Екс-президент Віктор Ющенко минулої п'ятниці відвідав Президента Віктора Януковича в резиденції "Межигір'я", де обговорив питання створення коаліції з президентом.

Про це заявив народний депутат Андрій Шкіль.

"Ющенко готовий укладати черговий союз з Януковичем після ганебної здачі флоту і Севастополя росіянам, грубого бліц-кригу проти української мови та культури, знищення історичної пам'яті нашої нації, знищення свободи слова і інших численних злочинних діянь по відношенню до інтересів українського народу. Такі наміри екс -президента свідчать про відсутність у нього здорового політичного глузду і повну безпринципність ", - сказав Шкіль, якого процитувала прес-служба БЮТ.

Йому вторить і заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін.

За його словами НУ-НС і ПР мають великий досвід співробітництва.

"Фракція НУ-НС і Президент Віктор Ющенко завжди працювали з Партією регіонів. І зараз вони будуть легалізувати цю співпрацю. Тож цілком імовірно, що саме фракція НУ-НС може замінити в коаліції комуністів", - резюмував парламентар.

Раніше, лідер київських "нашоукраїнців" Юрій Єхануров заявив, що його політична сила може увійти до складу коаліції "Стабільність та реформи" замість комуністів. Водночас перший секретар ЦК КПУ Петро Симоненко заявив, що жодних змін у коаліції не передбачається.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ знає про таємні переговори Ющенка та Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі