понеділок, 07 липня 2008 09:41

Бродський готовий купити голу Тимошенко і подарувати її Шуфричу (ФОТО)

 
Колишній соратник лідера БЮТ Михайло Бродський готовий купити скульптуру прем"єрки Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, що луганський скульптор Микола Шматько, який створив з мармуру голу Тимошенко, хоче отримати за свій шедевр 500 тисяч євро.

Бродський додав, що можливо, торгуватиметься. "Але повинна бути дотримана одна умова - скульптура за розмірами має бути один в один з оригіналом".

На питання, куди він поставив би мармурову Юлю - до себе в кабінет, спальню, на галявину перед будинком - Михайло Юрійович випалив: "Подарую Шуфричу" (про Нестора Івановича і Юлію Володимирівну ходили чутки, ніби у них колись був роман).

Шуфрич скептично віднісся до того, що Бродський взагалі зможе зробити таку покупку. "Нехай Бродський спочатку заплатить 500 тисяч євро, а потім я скажу, що робитиму. Перефразовуючи Ільфа і Петрова, вранці - гроші, увечері - скульптури".

Скульптор Шматько не хоче, щоб його робота виїхала за кордон.

"Я зробив не просто Тимошенко. Це символ України, незалежної красивої країни. Як же його можна продати іноземцям? Ганьба", - вважає майстер. Мрія Шматька, щоб прем"єр сама викупила свою скульптуру, але в принципі готовий віддати творіння будь-кому, хто заплатить призначену ним ціну. "Знижок не дам. Я ж історію заклав в неї!", - говорить Микола Гаврилович.

За матеріалом: Сегодня.
Зараз ви читаєте новину «Бродський готовий купити голу Тимошенко і подарувати її Шуфричу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі