неділя, 05 листопада 2023 11:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Британська розвідка розповіла, чим Путін кормить "гарматне м'ясо"

Британська розвідка розповіла, чим Путін кормить "гарматне м'ясо"
За 620 днів українські воїни знищили 305 090 російських окупантів. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Дані з відкритих джерел свідчать, що в цілому рівень забезпечення базового управління польовими операціями у російських окупаційних військах дуже низький.

Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії.

"Ймовірно, це частково спричинене дефіцитом мотивованих молодших командирів", - коментує британська розвідка і пише про нестабільну логістику в армії ворога.

Британці пишуть про конференцію росіян під назвою "Огарковские чтения".

Один із російських солдатів розповів, "що через ризик обстрілу з боку українських сил "не міг закип'ятити навіть кружку чаю". Він сказав, що живе й харчується "одноманітною" їжею в багнюці, що проникає звідусіль".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант після прильотів на голову і промови Путіна захотів у "дурку" - перехоплена розмова

"Дані з відкритих джерел свідчать про те, що російські війська, як правило, дуже погано виконують базові правила польового управління. Це, ймовірно, частково спричинено дефіцитом мотивованих молодших командирів, а також нестабільною логістикою", - повідомила британська розвідка.

За 620 днів втрати російських окупаційних військ в Україні становили 305 090 осіб. Сили оборони України знищили 9953 броньованих машин росіян, 5284 танка, 322 літака, 324 гелікоптера, 20 кораблів і катерів, підводний човен.

У жовтні українські воїни знищили 3494 одиниці озброєння і військової техніки росіян.

Зараз ви читаєте новину «Британська розвідка розповіла, чим Путін кормить "гарматне м'ясо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі