понеділок, 01 червня 2009 08:56

Богословська набивається до Яценюка у партнери

Богословська набивається до Яценюка у партнери

Інна Богословська готова стати партнером у президентських перегонах кандидатів на найвищу посаду країни Арсенію Яценюку та Анатолію Гриценку.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу ICTV.

З її слів, не потрібно уникати політичних союзів і додала, що "якщо у нас досі ... два українці та три гетьмани - ... то нам пора на звалище історії".

Водночас Богословська наголосила, що вибори президента - ідея її життя.

Вона додала, що доти, доки не залишила лави Партії регіонів і не вступила у президентські перегони, була "білою вороною".

27 травня Інна Богословська повідомила, що написала заяву про вихід з фракції Партії регіонів, але передумала і порвала її.

Також вона заявила, що кошти на її виборчу кампанію надходять від різних людей, і спрогнозувала, що у разі угоди Партії регіонів і БЮТ, левова частка голосів за Віктора Януковича на президентських виборах дістанеться їй.

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що на цьому тижні партія дасть оцінку діям народного депутата Інни Богословської.

За матерiалами: РБК-Україна, Кореспондент.
Зараз ви читаєте новину «Богословська набивається до Яценюка у партнери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі