четвер, 23 квітня 2020 16:27

Блогера Шарія зняли з розшуку у другій справі

Блогера Шарія зняли з розшуку у другій справі
МВС за рішенням суду зняло Анатолія Шарія з розшуку у другій справі. Фото: блог Шарія

Міністерство внутрішніх справ зняло з розшуку блогера Анатолія Шарія у ще одній справі.

Речниця Нацполіції Оксана Блищик підтвердила, що 14 квітня Солом'янський суд прийняв рішення про зняття з розшуку Анатолія Шарія у справі про обстріл ним власного авто з метою інсценування замаху, пише "Українська правда".

Таким чином Шарія вже зняли з розшуку у двох справах, які розслідували стосовно нього в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нік Вуйчич вимагає у Шарія видалити відео з ним

Анатолія Шарія звинувачують у хуліганстві із застосуванням зброї. Стрілянина, про яку йдеться, сталася у Києві ще в травні 2011 року в одному із фастфудів. Було порушено дві кримінальні справи – за хуліганство, а згодом за інсценування нападу на самого себе.

2012 року блогера оголосили в розшук. 2013-го стало відомо, що Шарій отримав статус політичного біженця в Литві та не може бути виданий Україні.

У квітні 2019-го Шевченківський районний суд Києва не задовольнив прохання прокурорів про екстрадицію, скасував розшук і заочний арешт відеоблогера Анатолія Шарія та відправив його справу на додаткове розслідування в прокуратуру. У відповідь у Київській прокуратурі заявили, що оскаржать рішення скасувати розшук та арешт Шарія.

Зараз ви читаєте новину «Блогера Шарія зняли з розшуку у другій справі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі