неділя, 09 лютого 2014 13:15

Спецтема: Євромайдан-2013

Тетяна Чорновол: "У переговорах є сенс"

Тетяна Чорновол: "У переговорах є сенс"
Фото: uainfo.org

Активістка Тетяна Чорновол зі сцени Майдану закликала людей не бути байдужими. За її словами, байдужість - найбільший ворог перемоги Майдану.

"Я знаю, що нас дуже боїться Янукович, дуже боїться Путін. Вони не звикли мати справу зі шляхетними людьми. Думали, розженуть Майдан і все завершиться - нічого не відбулося. Вони нас просто не знають. Що ми піднялися за свою країну", - сказала вона.

Чорновол наголосила, що влада намагається знизити рейтинги тих політиків, у який вони вищі за рейтинг Януковича.

"Та поки у нас існують ці люди, він (Янукович - ред.) не може сказати, що "народ хоче такого як я". Він не може взяти на себе легітимність влади у країні. І коли вони опустять штучно ці рейтинги, тут може бути дуже серйозний силовий варіант. Тому ми не повинні вестися на ці технології. І тримати їхній рейтинг, навіть якщо у нас до них є претензії", - наголосила вона.

Також журналістка зазначила, що Майдан намагаються підштовхнути до розв'язання силового варіанту.

"Багато наших ворогів хочуть силовий варіант. І хочуть, щоб його почали ми. Але це - наш програш. Ми воюємо мирно. Воюємо з бандитами. Ми повинні йти до перемоги. Наша справа, це наша масовість. Бо наші вороги - це не януковичі. Бо вони бояться. Наш ворог - байдужість у людях. Такі люди мене найбільше лякають", - наголосила Чорновол.

Також вона додала, що Майдан має триматися до кінця, щоб не допустити війни на своїй території: "Тому у переговорах є сенс. Але люди, які йдут на переговори, повинні думати про Україну".

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Чорновол: "У переговорах є сенс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua