вівторок, 30 серпня 2011 21:47

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Без Тимошенко наступні вибори не можуть вважатися демократичними" - Немиря

"Без Тимошенко наступні вибори не можуть вважатися демократичними" - Немиря

Заступник голови партії "Батьківщина", колишній віце-прем'єр-міністр Григорій Немиря заявив, що без участі екс-прем'єра Юлії Тимошенко наступні вибори не можуть вважатися демократичними, пише Українська правда.

Про це він сказав за підсумками зустрічі членів Комітету опору диктатурі з послами всіх країн-членів ЄС.

"Під час зустрічі ми обговорювали те, що наступні парламентські вибори не можуть вважатися чесними, прозорими та такими, що відповідають демократичним стандартам, якщо в них не буде брати участь лідер найбільшої опозиційної партії Тимошенко", - зазначив Немиря.

Він наголосив, що під час зустрічі йшлося, що з нинішнім керівництвом України, за умов, які склалися, "не можна вести справи як завжди".

За словами Немирі, усі члени Комітету опору диктатурі висловили свою зацікавленість у тому, щоб наближення України до ЄС не відбувалося за рахунок демократичних цінностей, прав людини та принципу верховенства права.

Нагадаємо, вчора, 29 серпня, суддя Родіон Кірєєв відмовився змінити Юлії Тимошенко міру запобіжного заходу. Відповідне рішення він озвучив, розглянувши клопотання адвоката Олександра Плахотнюка.

Зараз ви читаєте новину «"Без Тимошенко наступні вибори не можуть вважатися демократичними" - Немиря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі