вівторок, 19 травня 2009 09:04

Балога втече закордон, якщо Тимошенко стане Президентом?

Балога втече закордон, якщо Тимошенко стане Президентом?
"Думаю, що Балога піде з політики в тому випадку, якщо Президентом України стане Юлія Тимошенко", - таку думку висловив політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

На його думку, тоді, можливо, у нього буде такий же вибір, як у багатьох людей: після закінчення президентства Кучми вони зробили для себе найкращий вибір і пішли з політики, а деякі навіть поїхали з країни.

"Хоча, хто його знає. У нас політика так швидко міняється, що політичні вороги через деякий час стають союзниками або друзями", - додав він.

Фесенко також вважає, що до президентських виборів Віктор Балога з політики не піде.

"Чому зараз виникла така ситуація? Мені здається, що поступово назрівав конфлікт або просто свого роду виникла втома обопільна між президентом і Балогою. У результаті все прийшло до такої форми. Мені здається, що Балога просто побачив, що оточення президента змінилося не на його користь, що там його опоненти, до яких прислухається президент. І останньою крапкою стала ситуація з Дурдинцем", - підкреслив Володимир Фесенко.

На думку політолога, Балога таки може залишитися в команді Ющенка.

"Мені здається, що якщо Ющенко і Балога все-таки розійдуться більш-менш неконфліктно, то просто може змінитися функція Балоги. Він і далі зможе працювати на президента, але вже неофіційно. Можливо, він очолить один із виборчих штабів Ющенка", - резюмував співрозмовник агентства.

За матеріалом: ІМК
Зараз ви читаєте новину «Балога втече закордон, якщо Тимошенко стане Президентом?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі