вівторок, 27 листопада 2007 16:27

Балога: Ющенко не зобов"язаний брати участь у політраді НУ-НС

Секретаріат Президента вважає, що Президент Віктор Ющенко не буде й не має права в робочий час брати участь у засіданні політради партії "Народний Союз - Наша Україна".

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

"Якщо партійні лідери справді хотіли бачити почесного голову на своїх зборах, варто б погодити з ним свої плани", - сказав глава Секретаріату Віктор Балога.

Він підкреслює, що Президент стежить за ситуацією, яка склалася навколо формування парламентської коаліції, але не може відкладати попередньо заплановані заходи, які потребують його присутності.

Балога нагадав, що ще минулого тижня саме на 27 листопада була призначена робоча поїздка Президента в Алчевськ (Луганська область).

Лідер НУНС В"ячеслав Кириленко не бачить підстав обвинувачувати Ющенка, який є почесним головою НУНС, в зриві політради партії (через відсутність кворуму). Політраду планувалося провести у вівторок, 27 листопада, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Балога: Ющенко не зобов"язаний брати участь у політраді НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі