понеділок, 05 жовтня 2009 09:10

Балога розповів, що потрібно буде зробити майбутньому Президенту

Балога розповів, що потрібно буде зробити майбутньому Президенту

Головним завданням для новообраного Президента України буде усунення найгостріших ризиків для національної безпеки і визначення економічних пріоритетів, які допоможуть вивести господарство країни з кризового стану, заявив Віктор Балога у статті для "Дзеркала тижня".

"Адекватна і швидка реакція на ризики і погрози національної безпеки повинна стати пріоритетом новообраного глави держави, оскільки зволікання з їх нейтралізацією призведе до того, що негативні для України процеси на світовій арені стануть незворотніми. І тоді позбавитися від другосортності, вторинності нам буде украй складно", - переконаний політик.

На думку Балоги, після виборів необхідно буде визначити декілька інноваційних економічних пріоритетів, що дозволить Україні подолати наслідки кризи.

"Нашій державній управлінській верхівці, яка сформується після виборів, потрібно буде негайно ухвалити принципові рішення з приводу економічних пріоритетів, здатних вивести країну з кризового піке. Ними можуть бути, зокрема, модернізація нашої транспортної інфраструктури (трубопроводів, портів, автомагістралей) з метою нарощування транзитних переваг, аерокосмічна галузь, високі технології", - відзначив політик.

При цьому Балога упевнений, що традиційні для України індустріальні і агропромислові галузі господарства не сприятимуть швидкому економічному розвитку держави.

"Надії на економічне зростання через нову індустріалізацію і продуктивне село - утопія", - переконаний політик, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Балога розповів, що потрібно буде зробити майбутньому Президенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі