середа, 30 вересня 2009 10:31

Балога розраховує на прем"єрство при Президентові Януковичу - Гримчак

Балога розраховує на прем"єрство при Президентові Януковичу - Гримчак

Намір колишнього глави Секретаріату президента Віктора Балоги і підконтрольної йому політичної партії "Єдиний центр" підтримати на президентських виборах, принаймні у другому їх турі, кандидатуру Віктора Януковича не став несподіванкою, – заявив парламентський представник "Народної самооборони" Юрій Гримчак.

Про це повідомили у прес-службі Громадянського руху "Народна самооборона".

"Аванси, котрі пан Балога свого часу отримав від ПР – за "створення широкої коаліції", за підтримку, за "відставку" Юлії Тимошенко з посади прем"єра означають, що він "напозичався" і його запитали "коли ти почнеш, хлопче, віддавати борги?", – вважає нардеп.

"Це переорієнтувало ЄЦ, який раніше підтримував Ющенка, на підтримку Партії регіонів", заявив Гримчак і додав, що "до того ж це чи не єдиний, хоча й дуже примарний, шанс для Балоги обійняти давно омріяну ним посаду прем"єр-міністра України".

Гримчак нагадав, що наприкінці 2007 року колишній глава СП уже намагався нав"язати президентові свою кандидатуру на посаду прем"єра всупереч волі коаліції, а після своєї відставки з високої посади на Банковій навіть хотів прокласти стежку у команду свого давнього політичного опонента Юлії Тимошенко. Коли і це не вдалося, "знаний політичний аферист Балога" знайшов для себе близького за духом партнера в особі Віктора Януковича.

"Тішить у цій ситуації одне – усі політичні команди, в яких з"являвся Віктор Балога, швидко і скандально розвалювалися. Слід очікувати, що разом з політичною силою Балоги на Партію регіонів та її лідера звалиться цілковитий політичний "ЄЦ", – сказав нардеп.

ЗІК
Зараз ви читаєте новину «Балога розраховує на прем"єрство при Президентові Януковичу - Гримчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі