середа, 07 листопада 2012 12:24

"Азаров цілком щиро розповів про свій ідеал виборів - мордобій і підкуп" - Капранов

"Азаров цілком щиро розповів про свій ідеал виборів - мордобій і підкуп" - Капранов
Дмитро Капранов каже, що влада відреагувати інакше не могла. Фото: volynnews.com

Влада, яка організовує вибори подібним чином, не може говорити про них погано.

Про це Gazeta.ua розповів письменник Дмитро Капранов, коментуючи заяву Миколи Азарова про те, що парламентські вибори пройшли чесно і є найкращими виборами в історії незалежної України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Беркут напав на Канівський окружком і виніс печатку

"Прем'єр сказав цілком щиро, бо вибори які відбулися в Україні, цілком відповідають його баченню ідеалу. Для нього ідеал — це мордобої, це порушення виборчого законодавства, підкуп виборців, нерівність висвітлення і віддання всіх переваг чинній владі. Це зразок виборів за Миколою Азаровим. Він про це заявив чесно. Тепер ми знаємо, чого вони хочуть в виборчому світі", - наголосив письменник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк приніс список фальсифікаторів виборів

Також Капранов впевнений, що винуватців фальсифікацій і побиття людей ніхто не покарає.

"Не тільки прем'єр, а й влада, яка є організатором подібних виборів, може відреагувати тільки так. Це як коли людина вкрала шапку, а потім говорить, що вона шапку не крала і це шапка її. Досвід таких виправдовувань у них є. Ганьба, якою вкрила себе влада на цих виборах, порівняна хіба з 2004 роком. Але там був закономірний результат: винуватці пішли з владних кабінетів. Тут ми матимемо цікаву штуку, коли винуватці сваволі і паскудства залишаться. Це найнебезпечніше, бо розбиратися не будуть ні з винуватцями, ні з маленькими виконавцями", - запевнив він.

Зараз ви читаєте новину «"Азаров цілком щиро розповів про свій ідеал виборів - мордобій і підкуп" - Капранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі