пʼятниця, 16 грудня 2016 02:17

Аваков оголосив конкурс на місце Деканоідзе

Аваков оголосив конкурс на місце Деканоідзе

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оголосив консультативний конкурс на посаду керівника Національної поліції. Про це чиновник написав у себе на Facebook.

Кандидат на посаду голови Нацполіції повинен мати повну вищу юридичну освіту, стаж роботи у галузі права не менш як сімь років, досвід роботи на керівних посадах не менш як п'ять років, а також відповідати загальним умовам вступу на службу до поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп замахнувся на крісло керівника Нацполіції

Крім того, претендент має бути чесний, мотивований, політично незаангажований і з бездоганною репутацією.

"Документи у форматі .doc або .docx українською мовою слід надіслати на електронну адресу [email protected] до 24:00 8 січня 2017 року. Кожному кандидату вишлють підтвердження отримання документів на електронну адресу, з якої документи відправили", – повідомив Аваков.

Претенденти, які успішно пройдуть попередні етапи, мають надати додаткові дані, зокрема копії паспорта, документів про освіту, трудової книжки.

Процедуру проведення конкурсу опублікують додатково до 8 січня 2017 року.

16 листопада Кабінет міністрів України звільнив Хатію Деканоідзе з посади голови Нацполіції. Її обов'язки виконує перший заступник глави Нацполіції Вадим Троян.

Зараз ви читаєте новину «Аваков оголосив конкурс на місце Деканоідзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі