четвер, 15 травня 2014 22:24

АТО має продовжуватися - Наливайченко

АТО має продовжуватися - Наливайченко
Фото: obozrevatel.com

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко вважає, що зупиняти АТО на Донбасі не можна: "Антитерористичну операцію проти диверсійних груп ні в якому разі не можна припиняти. Особливо враховуючи, що вони витворяють кожен день і кожну ніч".

Він зазначив, що розуміє людей, які представляють місцеві влади в цих регіонах і хочуть допомогти відновити мирне життя в Слов'янську, Краматорську і самому Донецьку.

 "Для того, щоб ліки, продукти і все інше можна було постачати, в тому числі, щоб працювали пенсійні фонди, потрібно, щоб був мир і не заважали ні збройні групи, ні будь-які операції силових та правоохоронних органів. Це розуміння місцевих органів влади, і ми поважаємо це розуміння", - зазначив голова СБУ.

Разом з тим Наливайченко зазначив, що місцеве населення має припинити підтримувати терористів або диверсантів, тоді правоохоронні органи зможуть допомогти людям прибрати свої території.

Зараз ви читаєте новину «АТО має продовжуватися - Наливайченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі