вівторок, 11 жовтня 2022 13:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Армія РФ виснажена, у неї закінчуються боєприпаси – британські спецслужби

Армія РФ виснажена, у неї закінчуються боєприпаси – британські спецслужби
Керівник Центру урядового зв'язку Великобританії (GCHQ) Джеремі Флемінг стверджує, що у росіян закінчуються боєприпаси. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Після понад семи місяців виснажливих боїв в Україні у росіян закінчуються боєприпаси.

Сили Москви виснажені, а нещодавня мобілізація свідчить про ознаки відчаю, вважає керівник Центру урядового зв'язку Великої Британії (GCHQ) Джеремі Флемінг, пише The Guardian. У вівторок він виступить із публічним виступом в аналітичному центрі Rusi, наголосивши у промові на втратах Росії за останні місяці війни.

"Ми знаємо, як знають і російські командири на місцях, що їхні запаси і боєприпаси закінчуються. До неминучої військової перемоги РФ, про яку говорила їхня пропагандистська машина, далеко. Очевидно, що сміливі дії України на полі бою та в кіберпросторі змінили ситуацію", – ітиметься у промові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка пояснила, чи змінить хід війни новий командувач армії РФ в Україні

Очікується, що Флемінг також розповість про майбутню загрозу з боку Китаю. А також зосередить увагу безпосередньо на помилках російського диктатора, який використав невірну стратегію помилкових суджень.

Україна переломила хід війни з Росією. Армія країни-агресорки перебуває у виснаженому стані, а усі її попередні досягнення перетворюються на поразки. Рішення президента Російської Федерації Володимира Путіна виявились помилковими через нічим не обмежену владу. Голова Кремля взяв участь у "стратегії високих ставок", яка зазнала краху через низку помилок. Втрати Росії на війні в Україні є "приголомшливими", оскільки попередні досягнення зведені нанівець.

Зараз ви читаєте новину «Армія РФ виснажена, у неї закінчуються боєприпаси – британські спецслужби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі