вівторок, 15 лютого 2022 03:16

Арахамія пояснив, чому вторгнення Росії не буде

Арахамія пояснив, чому вторгнення Росії не буде
Арахамія вважає вторгнення Росії малоймовірним. Фото: dsnews.ua

Глава фракції партії "Слуга народу Давид Арахамія заявив, що 16 лютого вторгнення Росії не буде з ймовірністю 99,9%.

Про це лідер президентської фракції розповів в ефірі ток-шоу "Право на владу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підстав для воєнного стану в Україні немає - Резніков

"Під час ескалації навесні 2021 року навколо кордонів України було сконцентровано 220 тисяч російських солдатів і техніки — цього теоретично достатньо для великого нападу. Зараз Росія стягнула до українських кордонів 123 тисячі, що майже вдвічі менше.

З військового погляду, як нам пояснили військові, повномасштабний напад неможливий. За координаційними діями наша розвідка не бачить, що росіяни безпосередньо готуються, 99,9%, що післязавтра нічого не буде, вони можуть зібрати через місяць-два необхідну кількість, але це точно не завтра. Крім того, десятки їхніх танків у ході навчань загрузли в болотах і зараз у них дуже великі проблеми, яким чином цю техніку діставати", — заявив Арахамія.

Низка Західних ЗМІ раніше повідомили, що ЦРУ та американські військові надіслали НАТО та союзникам інформацію про можливий напад Росії на Україну 16 лютого. Таку ж інформацію союзникам ніби повідомив і президент США Джо Байден.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія пояснив, чому вторгнення Росії не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі