понеділок, 21 лютого 2011 18:02

Януковичу та Азарову порадили не "гадити" в Конституції

Хай краще діти розмальовують обкладинку Конституції, ніж влада гадитиме всередині неї.

Так вважають активісти "Чорного комітету".

Вони нагадали, що сьогодні відбулося засідання "науково-експертної групи з підготовки Конституційної асамблеї" — органу, що створений владою, аби легалізувати чергові зміни до Основного закону.

"Ясна річ, це засідання носить чисто формальний характер. Влада, що спочатку змінила всю Конституцію, а потім почала вносити зміни до вже зміненої, ніяк не хоче зупинитися. Всім зрозуміло, що на меті цього є повна узурпація влади донецько-калузьким режимом злочинців-комедіантів", - зазначили у "Чорному комітеті".

Там додали, що зараз по Києву розвісили лайт-бокси із текстом: "Конституція — не місце для самовираження".

Активісти "Чорного комітету" вважають це "брутальним стьобом" влади, тому переробили лайт-бокси на "Конституція — не місце для іспорожнєнія" й символічно показали, як Янукович та Азаров "клали на Конституцію, зокрема, і думку громадян загалом".

"На нашу думку, хай краще діти розмальовують обкладинку Конституції, ніж влада гадитиме всередині", - резюмували "чорні комітетники".

Нагадаємо, сьогодні, під час засідання, присвяченого створенню Конституційної Асамблеї, президент України Віктор Янукович заявив, що реформи будуть тривалі і не робитимуться з шашкою наголо.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу та Азарову порадили не "гадити" в Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі