середа, 24 жовтня 2012 19:53

Януковича в Москві не люблять і вважають зрадником - російський експерт

Януковича в Москві не люблять і вважають зрадником - російський експерт
У Росії сподівалися, що Янукович гратиме "московську руку" для них в Україні. Фото: Reuters

Москва не задоволена небажанням Януковича грати в її інтересах та вважає його зрадником.

Про це в коментарі американському виданню The Christian Science Monitor заявив експерт Московського центру Карнегі Ніколай Петров.

"Нібито промосковський російськомовний Янукович не хоче відмовитися від економічного суверенітету України через вступ до Митного Союзу на чолі з Росією і розлютив Кремль звинуваченнями проти Тимошенко за угоду, яку вона уклала особисто з Путіним, коли була прем'єр-міністром України", - пише The Christian Science Monitor.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович обіймався з Путіним, як зі старим другом

"Кремль не заперечував би, щоб Янукович ув'язнив Тимошенко з принципів, але це мало відбутися за інших підстав, не пов'язаних із Путіним", - вважає експерт із Московського центру Карнегі Ніколай Петров.

"Загалом Януковича у Москві вважають зрадником. Там сподівались, що він буде грати "московську руку" для нас в Україні, але він цього не зробив. Кремль не любить Януковича, але продовжить із ним працювати, бо в Україні немає кращої альтернативи", - додає Петров.

Зараз ви читаєте новину «Януковича в Москві не люблять і вважають зрадником - російський експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі