четвер, 03 березня 2011 13:44

Януковича та Азарова пропонують поставити на гречку

Януковича та Азарова пропонують поставити на гречку

Народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Василь Кравчук обурений прийняттям закону про скасування мита на ввезення китайської гречки.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам в парламенті, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"За те, що влада зробила, треба її поставити на гречку, як свого часу наказували дітей за провину. Сором і ганьба, в першу чергу уряду, Міністерству аграрної політики за те, що Україна буде завозити гречку. Адже вона у нас родить за будь-яких погодних умов. Це та культура, яка дає у нас гарні врожаї. Якби за радянських часів завозили з Китаю в Україну гречку, то людину, яка б прийняла таке рішення, розстріляли б за такий жарт", - зазначив депутат.

Кравчук здивований, як можна було догосподарюватись до такого стану речей.

"Якщо дивитись на професійні якості Міністерства аграрної політики, то все стає зрозумілим. Будівельний кар'єрщик очолює Міністерство, а заступник у нього - вчитель праці. Про що можна говорити? За гречкою почало пропадати борошно, далі - у нас діти залишаться без натурального молока. Вони будуть пити пальмове, кокосове чи ще якесь, але тільки не коров'яче", - зауважив "бютівець".

Парламентарій сумнівається в якості китайської гречки.

"Вона все одно не виросте така, як в Україні. Там великий вміст лушпиння, ця гречка - кормова. Навіть Росія від неї відмовилась", - додав Кравчук.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада скасувала ввізне мито на імпорт гречки. За ухвалення законопроекту "регіонала" Владислава Лук'янова у першому читанні та в цілому проголосувало 260 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Януковича та Азарова пропонують поставити на гречку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі