понеділок, 07 червня 2010 09:36

Янукович злітав у Грецію

Янукович злітав у Грецію

Президент Віктор Янукович 6 червня в Афінах зустрівся з президентом Грецької Республіки Каролосом Папульясом, після чого відбув у Салоніки. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

За інформацією прес-служби, Янукович також планував учора увечері поїхати в паломницьку поїздку на святу гору Афон.

Нагадаємо, Янукович вранці в неділю відбув з робочим візитом до Греції. У складі делегації міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, голова адміністрації президента Сергій Льовочкін, заступник глави адміністрації Геннадій Васильєв.

Президента також супроводжують архієпископ бориспільський Антоній, ректор Київської духовної академії та семінарії, а також протоієрей Володимир, секретар вченої ради цієї академії.

У понеділок і вівторок заплановано участь президента України в заходах 3-го саміту-наради щодо взаємодії та заходів довіри в Азії, який відбуватиметься в Стамбулі (Туреччина).

Нагадаємо також, що, Янукович регулярно відвідує гору Афон — він був там і напередодні виборів-2004, і під час передвиборчої кампанії-2010. У останній візит в жовтні 2009-го тоді ще кандидатові в президенти старики з Афонського монастиря подарували чорний браслет-оберіг, який він носить на правій руці і обіцяв не знімати все життя.

Зараз ви читаєте новину «Янукович злітав у Грецію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі