неділя, 19 грудня 2010 11:14

Янукович закликав піклуватися про сиріт

Янукович закликав піклуватися про сиріт

Президент Віктор Янукович привітав українців з Днем Святого Миколая-Чудотворця.

"Цей особливий день починає новорічно-різдвяні свята, він наповнений очікуванням див і радістю здійснення мрій, втілює добро, щедрість і справедливість", - цитує главу держави його прес-служба.

"Із завмиранням сердець Святого Миколая чекають діти, оскільки переконані, що він не обійде їхні домівки, неодмінно принесе подарунки і любов Покровителя. Зараз ми в думках повертаємося в своє дитинство, з вдячністю згадуємо батьків, дідусів і бабусь, які створювали нам, так само як і ми сьогодні своїм дітям і внукам, святковий настрій", - зазначив Президент.

"Щиро бажаю всім, щоб в кращих починах і добрих справах ви постійно відчували любов і опіку Святого Миколая, а ваші задуми і мрії здійснювалися. Сердечно бажаю всім здоров'я, успіхів і радості", - сказано в привітанні.

"Сьогодні звертаюся до кожного з вас: не обходьте увагою жодну дитину, подаруйте свою любов тим, кого обділила доля. Ми, дорослі, повинні піклуватися про майбутнє нашої держави, яка залежить від повсякденної турботи про дітей", - підкреслив Янукович.

За статистикою в Україні нараховують близько 30 тисяч сиріт. Як повідомлялося, ще будучи кандидатом у президенти, Янукович пообіцяв у разі своєї перемоги на виборах ліквідувати в Україні сирітство до 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Янукович закликав піклуватися про сиріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі