субота, 18 грудня 2010 14:36

Львівський Святий Миколай виглядав, як "якийсь школяр" (ФОТО)
10

Близько двох сотень дітей та їхніх батьків прийшли подивитися на театралізоване дійство перед відкриттям офісу Святого Миколая у Львові по вул. Сербській,3. Серед присутніх є кілька десятків дітей з дитячих будинків, котрі перед цим написали Миколаю листи з побажаннями.

Під'їжджає мікроавтобус і з нього вискакують двоє хлопців, переодягнених на чортів, бігають між дітьми та кричать, що Миколая немає. Тим часом, щоб втихомирити чортів, з верхніх поверхів будинку на мотузках спускаються янголи. Трохи згодом на запряжених у коня санях приїжджає Миколай.

"Тату, а у нього несправжня борода!" - смикає за рукав свого бородатого батька 7-річний Антон Грек.

"На роль Миколая знайшли якогось школяра, навіть дитина бачить, що це неприродньо виглядає" - жаліється Володимир, батько хлопчика.

Всі заходять у приміщення Львівської майстерні шоколаду. Там Миколай вислуховує побажання дітей. Присутніх пригощають чаєм та цукерками. Здалеку за всім спостерігає директор Холдингу емоцій "!Фест" Юрко Назарук: "Тепер кожна дитина може написати Миколаєві своє бажання і прийти в його офіс, знаючи, що воно збудеться. Метою акції є показати Україні, що після того як нас в 1991 році трагічно покинув Дєдушка Мороз, власне Святий Миколай творить чуда та дарує подарунки дітям впродовж зимових свят".

Gazeta.ua

Фото: Ігор Хомич

Зараз ви читаєте новину «Львівський Святий Миколай виглядав, як "якийсь школяр" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі