середа, 15 грудня 2010 09:08

Янукович розповів про стратегію національної безпеки

Янукович розповів про стратегію національної безпеки

В Україні розробляється стратегія національної безпеки і стратегія зовнішньої політики.

"Зараз проходить розробка основоположної концептуальної стратегії національної безпеки України і стратегія зовнішньої політики України", - заявив глава держави Віктор Янукович у вівторок в Києві під час зустрічі з керівниками дипломатичних представництв іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Ця зустріч вперше проходить в Українському домі в Києві. Крім того, цього року вона вперше проходить перед Новим роком. Зазвичай подібні зустрічі глави держави з представниками дипломатичних відомств проходили після новорічних свят.

У зустрічі взяли участь голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем'єр-міністр України Микола Азаров, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко, секретар РНБО Раїса Богатирьова, представники адміністрації президента та інші.

Як писала раніше Gazeta.ua, на цій же зустрічі Янукович заявив, що Україна має намір активно брати участь у вдосконаленні нової архітектури європейської безпеки.

"Оголосивши політику неучасті у військових союзах, ми зняли непотрібну напругу у відносинах з багатьма нашими стратегічними партнерами", - зазначив він.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів про стратегію національної безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі