четвер, 18 квітня 2013 18:35

Янукович вітає рішення Європарламенту щодо угоди про спрощення порядку видачі віз для українців

Янукович вітає рішення Європарламенту щодо угоди про спрощення порядку видачі віз для українців
Віктор Янукович Фото: nmpu.org.ua

Президент України Віктор Янукович вітає рішення Європарламенту про схвалення Угоди між Україною та ЄС про спрощення порядку видачі віз українським громадянам, повідомляє прес-служба глави держави.

"Європейський парламент проголосував за лібералізацію візового режиму з Україною переважною більшістю голосів", - сказав Янукович під час зустрічі з головою ради директорів, виконавчим директором сталеливарного концерну ArcelorMittal Лакшмі Мітталом.

"Ми разом з Європейською комісією провели велику роботу, щоб підготувати ці документи, і нарешті це рішення сьогодні було прийнято", - зазначив Янукович.

Президент додав, що українці зможуть відвідувати Європу за новим порядком після завершення всіх процедур і набрання чинності документа. Глава держави також відзначив важливість відновлення роботи Верховної Ради. "Вперше за каденцію цього парламенту він почав працювати і приймати закони", - підкреслив Президент.

У повідомленні також наголошується, що Лакмі Міттал привітав Януковича і всіх українців з рішенням Європарламенту.

"Сподіваюся, що не тільки українці зможуть їздити до Європи, але також буде зона вільної торгівлі між Європою і Україною", - зазначив він.

"Під час зустрічі Янукович і Міттал також обговорили питання співробітництва України і компанії ArcelorMittal", - повідомляє прес-служба президента.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вітає рішення Європарламенту щодо угоди про спрощення порядку видачі віз для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі