середа, 06 квітня 2011 16:37

Янукович накричав на Азарова

Янукович накричав на Азарова

Президент України Віктор Янукович накричав на прем'єра Миколу Азарова.

Це сталося під час презентації інвестиційної реформи.

"Ми не вміємо подавати те, що зроблено. Запишіть собі будь-ласка відпрацювати іміджеву програму. По світовим стандартам. Попрацюйте з рекламними агенціями і зробіть професійну рекламу. Покажіть яка є Україна. А то ми їздимо за кордон і бачимо, як нас здивовано слухають закордонні партнери, начебто ми приїхали з Тьмуторокані...В центрі Європи немає такої країни як Україна. Чому немає до цього часу такої програми?", - запитує Янукович.

"Така програма є", - заперечив Азаров.

"Немає!. Вона виглядає дуже непривабливо і непрофесійною. Якщо президент її не бачив, як ви можете говорити, що вона є...Ше раз повторюю - не бачив...Тому не розповідайте мені казки. Можете розповідати їх кому-завгодно", - майже зірвався на крик Янукович.

За його словами, найкращий рівень інвестиційної привабливості у Києві, Дніпропетровщині, Харківщині, Донеччині.

"А на останньому місці Чернівці", - розповів Янукович про рейтинг інвестпривабливості регіонів.-Де Михайло.

"Врахуємо", - піднявся зі свого місця губернатор Чернівецької області Михайло Папієв.

"Ти знаєш про це? Отако! Тому і люди так живуть. Мало інвестицій і соціаьний рівень значно нижчий. Якщо створюються інвестиційні проекти, то з'являються нові робочі місця та зростає зарплата", - додав Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович накричав на Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі