середа, 26 серпня 2009 09:04

Янукович нарешті зрозумів, чому падає гривня

Янукович нарешті зрозумів, чому падає гривня

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає однією із причин зростання курсу долара в Україні "плутанину у владі".

За словами Януковича, у питанні зростання курсу долара "є і об"єктивні, і суб"єктивні причини".

До об"єктивних причин він відніс світову економічну кризу і її вплив на економіку України. "Об"єктивні причини – це світова криза, вона свою справу, як то кажуть, робить, і звичайно на це реагує і внутрішній ринок, і реагує населення, - пояснив лідер Партії регіонів. - І економіка України не сприяє зміцненню гривні. Різко впав експорт, а у нас 60% продукції – це продукція експортна".

Також Янукович підкреслив, що в Україні "об"єктивні причини дуже сильно підігріваються суб"єктивними причинами".

На його думку, "суб"єктивні причини – це плутанина у владі, це неефективність роботи влади, це, я б сказав, витрата енергії на вирішення внутрішніх питань, замість того щоб системно зайнятися питаннями боротьби з кризою",

Як сказав Янукович, в країні "йде боротьба внутрішня у владі. Ми це бачимо, починаючи з 2005 року, оскільки перманентно виникають ці набридлі вже всім скандали".

Також Янукович розкритикував чинну владу за непрозоре, на його думку, використання міжнародних кредитів: "Міжнародні кредити використовуються непрозоро. Вони повинні направлятися на зміцнення банківської системи, але ми не знаємо і не бачимо цієї роботи. В усякому разі, ми не відчуваємо. Значить, ці гроші працюють неефективно. Борги України ростуть", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович нарешті зрозумів, чому падає гривня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі