середа, 09 березня 2011 19:08

Янукович найближчим часом звільнить Хорошковського і Калетника

Янукович найближчим часом звільнить Хорошковського і Калетника

У середині березня очікується відставка голови СБУ Валерія Хорошковського та голови Держмитниці Ігоря Калетника.

Документи на звільнення Калетника і Хорошковського готують в Адміністрації Президента. Подальше місце працевлаштування Хорошковського поки не відомо, однак, за наявними відомостями, своєю майбутньою долею він задоволений.

Передбачуване звільнення Калетника, як аргументують в уряді, пов'язане з незадовільною роботою Митної служби, насамперед, з наповнення держбюджету.

Зазначимо, що днями екс-голова Державного комітету з питань розвитку підприємництва Олександра Кужель оцінила в 26 млрд грн недонадходження до держбюджету-2010 через корупцію на митниці.

Крім того, вона додала, що на пряму лінію і сайт "Сильної України" в рамках партійної акції з протоколювання фактів хабарництва та корупції на митниці, надходять тисячі скарг підприємців на роботу відомства.

Кужель також повідомила, що "Сильна Україна" разом з підприємцями, митними брокерами та перевізниками направила звернення до президента з проханням зняти з посади Ігоря Калетника, призначеного за квотою КПУ, під керівництвом якого митниця перетворилася на загрозу національній економічній безпеці.

У грудні 2010 року журналісти заявили про продовження тиску на ЗМІ і закликали Януковича звільнити главу СБУ Валерія Хорошковського.

Зараз ви читаєте новину «Янукович найближчим часом звільнить Хорошковського і Калетника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі