середа, 09 березня 2011 13:43

У Львові хочуть позбутись головного митника Калєтніка

У Львові хочуть позбутись головного митника Калєтніка

Депутати Львівської обласної ради мають намір звернутись до президента, прем'єр-міністра та секретаря РНБО із пропозицією звільнити голову Державної митної служби України Ігоря Калєтніка із займаної посади.

Як повідомила прес-служба ВО "Свобода", львівські депутати розглянуть питання про ситуацію в Державній митній службі. Внесення цього питання до порядку денного ініціювали депутати-"свободівці".

Нагадаємо, що депутати Львівської обласної ради на сесії двічі (22 лютого і З березня) звертали увагу на неналежну роботу Державної митної служби України. Однак, за даними "Свободи", керівництво Державної митної служби України не лише не вжило заходів з припинення контрабанди і корупції, а й спробувало організувати інформаційну атаку на депутатів Львівської обласної ради.

Зокрема, 5 березня 2011 року працівники ДАІ та депутати Львівської обласної ради затримали на території Львова контрабандний вантаж вартістю близько 1 мільйона доларів, який безперешкодно пройшов митний пост у Раві-Руській. При цьому працівники митниці прибули на місце затримання лише через 10 годин після повідомлення про цей факт. І це, за словами "свободівців", не єдиний приклад, коли великі партії контрабанди безперешкодно потрапляють в Україну. Лише за лютий цього року за посередництвом однієї фірми через Рава-Руську митницю ввезено 167 вантажівок з контрабандним товаром.

Зараз ви читаєте новину «У Львові хочуть позбутись головного митника Калєтніка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі