вівторок, 17 жовтня 2006 11:23

Янукович хоче розібратися, хто в країні головний

 

Партія регіонів виступає з ініціативою відновлення роботи загальнонаціонального "круглого столу". Про це повідомив представник фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко, виступаючи сьогодні у ВР із заявою фракції.

На думку Партії регіонів, у роботі "круглого столу" мають взяти участь Президент, прем"єр-міністр, голова Верховної Ради України, представники парламентських фракцій, Секретаріату президента, науковці, експерти і діячі громадськості.

- Ці сили мають разом обговорити і виробити консенсусне бачення розвитку управління в умовах нової парламентсько-президентської держави, - підкреслив представник "Регіонів".

Автори заяви наголошують на необхідності завершити період кулуарних сутичок по лінії "Президент-Кабінет Міністрів". За словами Мірошниченка, в основу цих сутичок покладена правова невизначеність у державі.

Він підкреслив, що вже рік Україна живе в новій системі управління – парламентсько-президентській, але цей факт досі не сприймається деякими політиками. Він зауважив, що на черзі черговий конфлікт – плани Президента подати свій законопроект про Кабінет Міністрів (перший подав Кабінет Міністрів – "ГПУ").

Саме тому, на переконання представника Партії регіонів, "загальнонаціональний круглий стіл повинен створити систему реалізації влади, яка діятиме ефективно і нести політичну відповідальність".

-Суспільство нарешті буде знати, хто за що і в якому обсязі відповідає, - сказав Мірошниченко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче розібратися, хто в країні головний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі