субота, 17 грудня 2011 10:26

Янукович їздить небезпечним транспортом - екс-керівник УДО

Янукович їздить небезпечним транспортом - екс-керівник УДО

Колишній керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей назвав транспорт, яким користується президент України Віктор Янукович, небезпечним. Про це він заявив в інтерв'ю ZN.UA.

За його словами, довгі кортежі з погляду безпеки неефективні з банальної причини — по ходу руху вони розтягуються так, що задні не бачать передніх, а передні не контролюють того, що відбувається позаду. Він підкреслив, що в деяких випадках два автобуси могли б замінити десять машин.

Скептично поставився екс-глава УДО і до наміру першої особи країни пересісти на вертоліт — забезпечувати безпеку повітряного судна складно, дорого, та й фахівців подібного роду в країні практично немає.

Видання відправило запит нинішньому керівництву УДО — чи є в країні люди, здатні захистити вертоліт із настільки цінним вантажем. Однак в управлінні вмили руки, заявивши, що оцінювання безпеки вертольота в повітрі виходить за рамки їхньої компетенції.

Раніше повідомлялося, Януковичу придбали вертоліт, вартість якого, за приблизними оцінкаки, - $17 млн. І це без урахування обробки салону.

Зараз ви читаєте новину «Янукович їздить небезпечним транспортом - екс-керівник УДО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі