вівторок, 27 березня 2012 08:08

Янукович домовився про зустріч з Обамою

Янукович домовився про зустріч з Обамою
Віктор Янукович і Барак Обама зустрінуться в рамках Сеульського саміту. Фото: polemika.com.ua

Президент Віктор Янукович зустрінеться з президентом США Бараком Обамою в рамках Сеульського саміту з питань ядерної безпеки.

Про це повідомили в прес-службі глави Української держави.

Зазначимо, що перед початком пленарного засідання Сеульського саміту 26 березня Янукович зустрівся з головою Китайської республіки Ху Цзіньтао. Під час зустрічі була досягнута домовленість про візит Януковича до Китаю найближчим часом.

"Під час зустрічі Янукович і Ху Цзіньтао обговорили питання економічного та фінансового співробітництва, виконання домовленостей за результатами візитів на вищому рівні. Домовилися про візит президента України Віктора Януковича до Китаю найближчим часом, точні терміни уточнюються", - повідомили в прес-службі глави держави.

Крім того, перед початком пленарного засідання саміту президент України зустрівся з президентом Росії Дмитром Медведєвим, президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, президентом Литви Далею Грібаускайте, президентами Фінляндії та В'єтнаму.

Зараз ви читаєте новину «Янукович домовився про зустріч з Обамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі