неділя, 25 березня 2012 14:17

У Партії регіонів не готові заради Януковича окупувати Майдан Незалежності

У Партії регіонів не готові заради Януковича окупувати Майдан Незалежності

У Партії регіонів критикують опозицію за те, що вона концентрується лише на помилках влади й прагне за рахунок цього підвищити власний рейтинг. Регіонали також не бачать доцільності в організації наметового містечка на підтримку реформ президента Віктора Януковича.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від Партії регіонів Максим Луцький.

"Я б хотів, щоб опозиція згадала свою найпершу мету – вона має дивитись, що робить влада і корегувати її дії. І наша, і ваша робота спрямована на одне – на розбудову України", - уточнив Луцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів заявили, що ставити намети на Майдані не варто

Разом з тим він звинуватив опозицію у тому, що та лише спостерігає виключно за тими діями, які можуть дискредитувати владу, активізує проблемні питання і дивиться, як від цього зміниться її рейтинг.

Крім того, відповідаючи на запитання щодо доцільності проведення у столиці молодіжних акцій на підтримку реформ президента Віктора Януковича, регіонал сказав: "Студентам навчатись треба. Я не бачу необхідності ставити у центрі Києва намет і писати: "Ми підтримуємо соціальні ініціативи президента". Тим більше якщо це суперечить рішенню Київради про встановлення малих архітектурних форм на Майдані Незалежності".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів не готові заради Януковича окупувати Майдан Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі