понеділок, 27 травня 2013 01:42

Андрєєв – це п'яний, що сказав правду, яку "тверезий" Кремль не каже про депортацію татар - Ляшко

Андрєєв – це п'яний, що сказав правду, яку "тверезий" Кремль не каже про депортацію татар - Ляшко
Олег Ляшко. Фото: svit24.net

Позафракційний народний депутат Олег Ляшко переконаний, що генконсул РФ у Сімферополі Володимир Андрєєв який заявив, що не згоден із заявою МЗС Росії з приводу його висловлювань щодо кримських татар і прийняв рішення подати у відставку – "пяний", який говорить правду, яка на умі московського керівництва.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Росіяни живуть фобіями. І живуть минулим. Стратегія Путіна – це повернення до Радянського Союзу, прославлення Сталіна, навіть завуальовано, величі тодішньої", - наголосив позафракційний народний депутат.

Окрім того, він наголосив, що проблема російського народу та керівництва полягає у тому, що "вони не вміють визнавати свої помилки".

За словами політика, "депортація кримських татар – це величезна історична помилка, як для тодішнього радянського керівництва, так і теперішнього".

"Це є велика трагедія для народу. Якби керівники Росі думало про завтрашній день та поглиблення дружніх стосунків між двома країнами, то не призначали би тих людей, які не розуміють елементарних речей. Цей дипломат не від свого імені, а він говорив те, що думають у Москві", - висловив переконання Ляшко.

"Ну вибачилось МЗС Росії...Та робота така в них, але насправді вони так думають. Кажуть, що у тверезого на умі, то у п'яного на язиці. Будемо вважати, що російських дипломат – це той п'яний, який сказав те, що у московського керівництва на умі. Вони і сьогодні не визнають трагедії кримських татар", - переконаний він.

Нагадаємо, генконсул РФ у Сімферополі Володимир Андрєєв заявляє, що не згоден із заявою МЗС Росії з приводу його висловлювань щодо кримських татар і прийняв рішення подати у відставку. "Я залишаюся при своїй думці і при кожному слові своєї думки. А заяву МЗС (Росії-ред.) розцінюю як безпорадну, дурну і безпринципну ганьбу МЗС Росії. Вони виправдовуються за те, що я не говорив і, навпаки, не підтримують мене в тих позиціях, від яких відступати ніяк не можна. І взагалі за такі заяви треба карати всіх, хто їх пише, і хто дозволяє їх публікувати", - сказав він.

Як раніше повідомлялось, під час пікету кримських татар біля будівлі Генконсульства Росії у Сімферополі, учасники акції вимагали від президента Росії Володимира Путіна негайно відкликати генерального консула РФ у Сімферополі Володимира Андрєєва, який у своєму інтерв'ю місцевому телеканалу виправдав депортацію кримських татар.

Зараз ви читаєте новину «Андрєєв – це п'яний, що сказав правду, яку "тверезий" Кремль не каже про депортацію татар - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі