четвер, 17 червня 2010 10:54

Андрію Симоненку дали посаду, щоб заспокоїти його батька - Фесенко

Андрію Симоненку дали посаду, щоб заспокоїти його батька - Фесенко

Політолог Володимир Фесенко не виключає, що призначення сина Петра Симоненка Андрія на посаду першого заступника глави Державного агентства України з інвестицій і розвитку пов"язане з домовленістю ПР і КПУ про призначення дати місцевих виборів 31 жовтня.

"Я не виключаю, що це може бути додатковий бонус для лідера комуністів, щоб він не займався додатковою критикою чи маневрами, які шкодять коаліції. І щоб трохи заспокоїти лідера комуністів і в коаліційних питаннях, і в питаннях закону про місцеві вибори було зроблено таке призначення", - сказав Фесенко в коментарі Gazeta.ua.

"Це дуже відповідає стилю комуністів в останні роки і відповідає характеру взаємин між Партією регіонів і комуністами", - додав політолог.

Водночас, на думку експерта, призначення Андрія Симоненка не пов"язане з питанням виходу Компартії з коаліції.

"Щодо виходу комуністів з коаліції, то ситуація у Верховній Раді України принципово відрізняється від ситуації у кримському парламенті. Наскільки мені відомо, комуністи з коаліції виходити не збираються", - зазначив він.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів призначив Андрія Симоненка на посаду першого заступника глави Державного агентства України з інвестицій і розвитку.

16 червня голова АП Сергій Льовочкін офіційно заявив про те, що місцеві вибори відбудуться 31 жовтня цього року. "Ми прийшли до цієї дати...", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Андрію Симоненку дали посаду, щоб заспокоїти його батька - Фесенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі