пʼятниця, 17 серпня 2012 04:33

Алісія Сільверстоун звернулася до Путіна з проханням допомогти вегетаріанці з Pussy Riot

Американська актриса і фотомодель, відома прихильниця вегетаріанства Алісія Сільверстоун написала відкритий лист президенту Володимиру Путіну. Напередодні завтрашнього винесення вироку заарештованим учасницям панк-групи актриса просить главу держави допомогти одній з учасниць не порушувати її гастрономічних звичок в місцях позбавлення волі.

"Дорогий президент Путін, я уважно стежу за процесом над дівчатами з Pussy Riot. І як вегетаріанка я була глибоко схвильована тим, що Марія Альохіна, яка також вегетаріанка втратила свідомість через голод прямо під час одного з судових засідань", - написала вона у відкритому листі.

А.Сільверстоун також наполягла, що наявність судимості - не привід відмовлятися від особистих переконань, зокрема від свідомої відмови від вживання м'яса.

"Думаю, ви погодитеся: у кожного є право співчувати тваринам, відмовлятися від тваринної їжі і бути вегетаріанцем. Чи можу я бути впевненою, що з вашою допомогою Марія Альохіна таки буде забезпечена прийнятною для себе їжею?" - Запитала актриса.

Всього за час розгляду резонансної справи в суді на захист Pussy Riot виступили понад 300 відомих російських і зарубіжних діячів культури, мистецтва та політики.

Зараз ви читаєте новину «Алісія Сільверстоун звернулася до Путіна з проханням допомогти вегетаріанці з Pussy Riot». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі