вівторок, 17 червня 2014 20:23

Як Харків Кернеса зустрічав: небувалий ажіотаж
15

Фото: facebook.com/ikrussss

Привітати мера з поверненням зібралося кілька тисяч чоловік.

За словами очевидців більшість зустрічаючих — це бюджетники, яких привезли на зустріч автобусами. Але заступник Геннадія Кернеса Світлана Горбунова-Рубан  зазначила, що люди прийшли щиро, а вони тільки забезпечили людей атрибутикою — прапорцями та повітряними кульками. Дехто намалював плакати "Кернес - опора Харьківщини!", "Кернес, Харків, Україна!", "Кернес - мир и стабільність!".

Не обійшлося і без акцій протесту. Активісти скандували "Кернес, геть!", а також тримали в руках фотографії Кадирова, Януковича, Добкіна, народних депутатів України і Путіна. На завершення пікету вони кинули фотографії собі під ноги, скандуючи "Мер-хамелеон!". Правда, противників мера зібралося набагато менше - очевидці повідомляють про 20-30 активістів.

Кернеса було поранено  28 квітня під час пробіжки Бєлгородським шосе в Харкові. Після того, як йому було надано невідкладну допомогу у місцевій лікарні і стабілізували його стан, мер відлетів на лікування до Ізраїлю.

Зараз ви читаєте новину «Як Харків Кернеса зустрічав: небувалий ажіотаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі