пʼятниця, 30 вересня 2011 09:59

Адвокат Тимошенко хоче притягнути до відповідальності слідчого, який придумав неіснуючу дату

Адвокат Тимошенко хоче притягнути до відповідальності слідчого, який придумав неіснуючу дату

Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Юрії Сухов пропонує притягнути до кримінальної відповідальності слідчого Нечвоглода.

Про це він сказав під час реплік у Печерському суді.

Перед тим прокурор заявив, що документ справи, який підписано 31 квітня містить звичайну технічну описку. За його словами, його було виготовлено 30 квітня.

На це Сухов зазначив, що неправильно встановлена дата є незаконними діями слідчого, бо якщо він навмисно її написав, це свідчить про перевищення службових повноважень. Адвокат також наголосив, що незрозуміло, чому прокуратура стверджує, що протокол складено 30 квітня.

"Як можна зараз встановити дату, коли складено документ. Ви кажете, що 30 квітня, а я може сказати, що 31 березня", - звернувся він до прокурорів.

Сухов також прокоментував заяву обвинувачення про те, що адвокати не можуть давати оцінку законності указів президента.

"Тоді прокуратура не може давати оцінку діям прем'єр-міністра. Це має робити Верховна Рада, яка призначає і відправляє у відставку голову уряду", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Тимошенко хоче притягнути до відповідальності слідчого, який придумав неіснуючу дату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі