четвер, 27 травня 2021 16:32

Адвокат Порошенка пояснив, чому п'ятого президента не було на допиті СБУ

Адвокат Порошенка пояснив, чому п'ятого президента не було на допиті СБУ
Адвокат Ігор Головань: "Петро Порошенко не прийшов на допит до СБУ бо його не проінформували згідно з передбаченим законом порядком". Фото: Укрінформ

Адвокат Ігор Головань заявив, що п'ятий президент, нардеп Петро Порошенко не прийшов на допит до СБУ через те, що його не проінформували згідно з передбаченим законом порядком.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав адвокат лідера "Європейської солідарності" Ігор Головань.

"СБУ відновила протиправну практику ДБР викликати п'ятого президента не передбаченим законом порядком – шляхом вручення повістки, а публікаціями на сайті. Та ще й зазначаючи у тексті "інтернет-повістки" телефон для зв'язку, який не працює", - йдеться у пості.

Адвокат також розповів, що "биту годину" намагався зв'язатися зі слідчими. В подальшому - проситиме їх "дотримуватися закону".

Пізніше Головань повідомив, що зв'язався зі слідчими, і вони узгодили дату візиту Порошенка на допит.

Нагадаємо, раніше голова політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Медведчук, підозрюваний у держзраді, розповів, що вів переговори з бойовиками ОРДЛО, бо його на це нібито вповноважили спершу в.о. президента Олександр Турчинов, а пізніше п'ятий президент Петро Порошенко.

Турчинов же заявив, що жодних переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним та бойовиками не вів і що голову політради "ОПЗЖ" Віктора Медведчука на такі переговори не вповноважував.

Наразі Медведчук перебуває під домашнім арештом. СБУ також отримала дозвіл на затримання нардепа Тараса Козака.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Порошенка пояснив, чому п'ятого президента не було на допиті СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі